Alaca Yaylası Şenliği yapıldı

Alaca Yaylası Şenliği coşkuyla yapıldı. Havanın sisli olmasıyla birlikte gerçekleşen Alaca Yayla Şenliğine birlerce kişi katıldı.Şenliğe Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk,Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Yusuf Kandazoğlu, Trabzon Büyükşehir Meclis Üyesi Metin Günay ve Şalpazarı Belediye Başkan vekili Erdal Kumaş,Belediye Başkan yardımcısı Faruk Beldüz ,Mahalle muhtarları,Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erol Yanık Sunucuğunu yaptığı Alaca yayla Şenliğinde ; Ağasarlı Fevzi, Yamaç, Muhammet Sarı, Hava Dilli,Serdar Kumaş,Mustafa Dural,Necati Muhcu,Murat Karagöl sahne aldığı şenlikte katılımcılara hoşça vakit geçirdiler.