Başkan Evren'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İstanbul Trabzon Şalpazarı Geyikli  Dernek Başkanı Ali Evren, 30 Ağustos'un vatanımızı işgal edenlere karşı, eşsiz kurtuluş destanının adı olduğunu belirtti.

Başkan Evren, mesajında; "Şanlı tarihimizin değerli anlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 95'inci yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk Milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zafer' i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır. Şüphesiz ki bu büyük zafer, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki; Türk Milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun, düşüncesizce canını seve seve verebilmektedir. Bu aziz milletin her bireyi; Türk'ün onuru, bağımsızlığı, kutsal toprakları, şanlı bayrağı, vatanı ve milletinin bölünmez bütünlüğü ve huzuru uğrunda, bütün varlığını feda edebilecek yüksek bir karaktere sahiptir. 30 Ağustos zaferimizin 95. yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran halkımıza ve devrimle kurulan Türkiye Cumhuriyetimizin ordusu TSK mensuplarımıza 'kutlu olsun' dileklerimizi iletiyor ve ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene" ifadelerine yer verdi.