Dernek Başkan Evren'den Toplantı Çağrısı

Dernek Başkan Evren'den  Toplantı Çağrısı

İstanbul Üsküdar'da bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve sosyal Yardımlaşma Derneği daha önceden hedefinde olan ve farklı etkinlikler düzenleyerek dernek merkezine ait mülk satın alma konusunda iştişare yapılıp karara bağlanması için 14 Ocak 2018 Pazar günü Saat:13.30 Kirazlı tepe dernek merkezinde toplantı düzenliyor.

Geyikli Beldesi Kültür ve sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Evren konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Bilindiği gibi derneğimize mülk satın alma konusunda kararlılığımız devam etmektedir. 11 Kasım 2017 tarihinde ''İyiliğe Yol Ver' sloganı adı altında hazırladığımız Mülk satın alma gecemizi gerçekleştirmiş olup,katılan davetlilerimiz,dernek üyelerimiz ve iş adamlarımızın destekleriyle  güzel bir oluşuma ev sahipliği yaptık.Bununla kalmayıp dernek üyelerimizin bulunduğu İstanbul'un farklı ilçelerinde istişare ve aile toplantıları düzenleyerek mülk alımında katkıda bulunacak üyelerin listesini hazırladık.Derneğimizin bir yıllık sürede yapılanların ve önümüzdeki yıllarda yapılacak olan yatırımların, derneğimize sizlerin desteğiyle bir yer alınması için ilklerini yaşayan ve yaşatan 1200 nüfuslu Geyikli Mahallemizi en güzel şekilde birlik beraberliğimiz uç noktalara çıkarmak için tüm dernek üyelerimizi 14 Ocak 2018 pazar günü saat:13.30 İstanbul Kirazlıtepe dernek merkezinde gerçekleştireceğimiz toplantıya katılmalarını rica ederim.