Dernek Başkanı Ali Evren'den Birlik Beraberlik Mesajı

DERNEK BAŞKANI ALİ EVREN'DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İstanbul Geyikli Dernek Başkanı Marmara ve Trakya Bölgesini de Yaşayan Tüm Geyikli Mahallesi sakinlerini Birlik Beraberliğe davet ederek Birlik Beraberlik İçinde olalım dedi;Dernek Başkanı Ali Evren geniş ve çok amaçlı Mesajı şöyle;

Öncelikle her birey, karşısındakini öteki olmaktan çıkartıp, kendinden kabul etmeli, herkesi olduğu gibi benimseyip, değişmeye zorlamadan, ikiyüzlülüğe mecbur kılmadan, kabullenmelidir. İnsanlar, birey ya da kurum olarak birbirlerini rakip değil, dost olarak görmelidir. Beraber olmanın herkesi güçlü kılacağını kavramalıdır. Güç birliği ile birçok şeyin başarılması mümkündür. Atalarımız bunu bir elin nesi var iki elin sesi var deyişi ile çok güzel anlatmışlardır. İnsanlar arasında birliği teşvik etmeliyiz. Birlik için bir kişi yetmeyeceğinden, diğer insanların da elinden geldiğince, örneğin değerleri öğreterek birliği teşvik etmeleri insanlık görevleridir. Dayanışma ruhu ile hareket ederek, birlik ve beraberliğini sağlayan toplumlar, giriştikleri her mücadelede sosyal, ekonomik, eğitim gibi her alanda başarıya ulaşmışlardır. Toplumsal dayanışma olmadan, birlik ve beraberlik sağlanmadan atılan adımlar en başta, başarılıymış gibi algılansa da o çemberin içersinde olması gerekenlerden bir kişi bile dışarda kalmışsa birlik sağlanamamış demektir. Birlik ancak sevginin gelişmesiyle elde edilebilir. Birlikte çeşitlilik olduğunu değil de “çeşitlilikte Birlik” olduğunu zihnimizde canlandırma alışkanlığını edinmeliyiz. Birlik ve beraberliklerini bozarlar. Maddî ve manevî güçlerini kardeşlerine karşı kullanan ve düşmanlarını unutanlar kolayca başkalarına yem olurlar. Bu gerçek öteden beri bilindiği için, dünyaya hükmetmiş nice büyük devletler, düşmanları tarafından önce içeriden parçalanmış, sonra yıkılıp tarihten silinmişlerdir.

Geyikli Derneği Değerli üyelerimiz ve hanım kardeşlerim derneğimizin guruplarında gurup yönetici olanlar derneğimizin gittikçe artan takipçi sayısı ve anlık haberleşmemiz açısın derneğimizin üye sayısını yükseltmek ve Geyikli nüfusuna kayıtlı herkesi ama herkesi özellikle Maramara ve Trakya havzasında ki köylü komşularımızı dil,din,renk,ırk gözetmeden kucaklayarak acı ve tatlı günlerimizi paylaşarak yolumuza devam etmemiz Geyikli Mahallesi adı altında beş derneği bir araya getirerek il ve ilçemize örf adetlerimize bağlı Ağasar kültürünü, Çepni Türk kültürünü yaşatmak adına Geyikli dernekler birliğini oluşturup akabinde beş yıl içinde Allah nasip ederse Geyikli vakfının Kurulması gereklidir. Toplamda on iki bin nufuslu Geyikli mahallemiz Eğitim,Turizm,STK gücünü birleşmesiyle Ağasar ve Geyikli Sis dağını bir turizm markası yaparak hem ecdadımıza sahip çıkmak hemde gençlerimize de açık bir kapı bırakmak amacımız olmalıdır. Geleçeğin Turizmin saklı cennetidir Sisdağı yeni ufuklar ve fikirler için açılım yapılmış olup saygı sevgi ve aile ahlakına uygun şekilde derneğimizle,köyümüzle ve en önemlisi büyük aile Geyiklinin birlik beraberliğini pekiştirme ile ilgili anlık haberleşme amaçlı Siyaset,Küfür,Hakaret, hariç Adını soyadını yazarak Wattsap grup sitesine insanlarımızı ekliyebilir derneğimize de en az bir yıllık aidatını ödemek şartıyla üye olmalarını tavsiye edebilirsiniz.Amacımız sloganımız'' İyileğe Yol ver'' adı altında hep birlik Beraberlik içinde olalım.

Unutmayalım ki; "BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ. BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ." Saygı ve Sevgilerimle