Dernek Başkanı Ali Evren Yeni Yıl Mesajı Yayınladı;

Geyikli Beldesi Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma  Derneği Başkanı Ali Evren Yeni Yıl Mesajı Yayınladı;

Geyikli Beldesi Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma  Derneği Başkanı Ali Evren verdiği yeni yıl mesajında ‘Geleceğe umutla bakıyoruz, umutlarımız ve hayallerimiz inşallah 2018’de gerçekleşecek, 2017’yi acısıyla, tatlısıyla başta terör olmak üzere, kazalarla, acılarla atlattık. Temennimiz, 2018’de  birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin, ilimizin ,Şalpazarı ilçemizin ve Geyikli Mahallemizin  yüksek hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı bir sene olsun. Acının, gözyaşının olmadığı, mutlu, huzurlu günler dileğiyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, yeni yılın Yüce Allah’tan  başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.