Dernek Başkanı Demirbaş'ın 1 Mayıs Kutlama mesajı

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında "Ülke ekonomisi için emek ve akılla üreten, verdiği emekle ülkemizi ileriye taşıyan tüm gizli kahramanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun" dedi.

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Demirbaş, "Ülkemizin ve dünyanın geçirdiği bu zor günlerde virüsün hızla yayıldığını bildikleri halde, sabah erken saatlerde kalkıp eşini, çocuklarını ve ailesini geride bırakıp canla başla çalışan, başta sağlık personelleri olmak üzere halka hizmet hakka hizmet anlayışla alın teri döken, ülke ekonomisi için emek ve akılla üreten, verdiği emekle ülkemizi ileriye taşıyan tüm gizli kahramanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun" dedi.