Dernek Başkanı Evren,Belediye Başkanı Türkmen ve Bakan Soylu Üsküdar İftar Yemeğinde Buluştu

Üsküdar Belediyesi’nin iftar yemeğinde Bakan Soylu’da katıldı.

Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Düzenlemiş olduğu iftar programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da katıldı.Üsküdar Belediyesi nin Düzenlemiş olduğu iftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen ŞAL-FED Başkanı Ömer Karadeniz , TDF Yön.Kur.Üyesi Ali Erata , Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin , Geyikli Derneği Başkanı Ali Evren , Dorukkiriş Derneği Başkanı Fahri Durmuş, Doğancı Derneği Başkanı Orhan Alışkan, Sancaktepe Ağasarlılar Derneği başkanı Soner Bayram ,Çok sayıda Ağasarlı vatandaşlar, siyasetçi, işadamı, STK başkanları ve temsilcileri davetli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

İftar proramı Kuran’ı Kerim Okunmasıyla başladı daha sonra Akparti Üsküdar ilçe başkanı Adem Kaan Pehlivan davetlilere selamlama konuşması gerçekleştirdi Daha sonra Konuşmasını yapmak için Kürsüye davet edilen Üsküdar Belediye Başkanımız Av.Hilmi Türkmen konuşmasında davetlileri selamlayarak konuşma sının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi ” Değerli Üsküdarlılar Bu akşam bizim için çok özel bir akşam çünkü çok özel çok soylu bir misafirimiz Ramazanın bu huzurlu akşamında Sayın Bakanımızında teşviki Biz Üsküdarlılar için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur Sevgili Üsküdarlılar bildiğiniz üzere Cuma akşamı Kadir gecesi bu gecede biz Üsküdarlılar ın bir geleneği var Haremden Üsküdar’a tam 50 bin Üsküdar lılarımızlan beraber iftar proramınada buluşacağız bu iftar programında aynı zamanda Dünya liderimiz Üsküdarlı komşumuz Say.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bizlerlen beraber olacaktır şimdiden Kadirgece nizi tebrik ediyorum Ramazan Bayramınızı Tebrik ediyorum dedi”.

Daha sonra Kürsüye çıkan Süleyman Soylu programa katılan vatandaşlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı daha sonra Bakan Soylu konuşmasının bir bölümünde şu ifadelere yer vedi “Çok Kıymetli Üsküdarlı Hemşehrilerim değeri Belediye Başkanımız Kıymetli ilçe Başkanımız Allaha çok şükürler olsun bir ramazan akşamında bir sofranın etrafında ezanı muhammediye nin okunmasıyla beraber hep beraber orucumuzu açtık kıymetli hemşirelerim sizlere Kıymetli Cumhurnaşkanımız’ın selamlarını ,sevgilerini, hürmetlerini getirdim yine aynı zamanda bu güzel şehre hizmet etmek için yola çıkan Binali Yıldırım Başkanımızın selamlarını getirdim Allan bu birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin”dedi.