Gebze'de iftar geleneği devam etti

Her yıl Geleneksel olarak Geyikli Derneğinin Gebze oturan üyelerinin Beyliğbağı Mahallesindeki düzenledikleri iftar yemeği bu yılda  yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.İstanbul da bulunan Geyikli derneğinde üyesi ve Şalpazarlıları bir araya getiren iftar yemeğine katılım bir hayli fazla oldu. Gebze Beyliğbağı Fevzi Çakmak camii alanı  tamamen doldu.
Bulunmuş olduğumuz ayın önem ve faziletinden bahsedildi. Yemek sonrası yapılan yemek duası ile iftar yemeği beraberliği sona erdi.İftar Yemeğinde Ağasar yöresine özgü keşkek ve kombostu ikram edildi.Geleneksel iftar yemeğine ,Geyikli Dernek Başkanı Ali Evren,Ağasar Vadisi dernek Başkanı Ali Atalar, Stk Başkan ve yöneticileri,yaklaşık 1500 kişi vatandaş katıldı.