Geleneksel İzmiş Şenliği Yapıldı

Geleneksel İzmis Şenliği; Beşikdüzü, Şalpazarı ve Tonya İlçelerinin kesiştiği İzmis Tepesi’nde yapıldı.

Beşikdüzü Merkeze 15 Km. Mesafede bulunan İzmis Tepesi’nde her yıl Ağustos ayının son haftası düzenlenen geleneksel İzmis Şenliği bu yıl da 27 Ağustos 2017 Pazar günü yapıldı.

Sis ve dumanın hakim olduğu şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlenirken şenlik alanını dolduran vatandaşlara Beşikdüzü Belediyesi tarafından kurulan ikram sofrasında pilav, kavurma ve ayran ikram edildi.

İzmis Şenliğine; Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve eşi Dr. Pınar Bıçakçıoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Çanakçı, Meclis üyesi Murat Güler, Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Seral Doğan, Tonya İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Uzman Jandarma VII. Kad. Çvş. Şenel Caba, Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Çetin Eksert, bazı mahalle muhtarları, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinden vatandaşlar katıldı.