Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği iftar programı düzenledi

İstanbul Üsküdar’da bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal yardımlaşma  Derneği tarafından organize edilen iftar yemeğinde protokol ve dernek üyeleri bir araya geldi.

İstanbul Üsküdar  İlçesinde faaliyette bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal yardımlaşma  Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde protokol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri mahalle ve köy muhtarları bir araya geldi. Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal yardımlaşma  Dernek merkezinde düzenlenen programda katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden dernek başkanı Ali Evren, “Her yıl Ramazan Ayı içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize uzaktan yakından iştirak eden tüm misafirlerimize yakın alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm İslam aleminin Ramazan Ayını tebrik ediyorum” dedi.

Düzenlenen iftar programına;İstanbul’da faaliyet gösteren Dernek Başkanları , daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri mahalle ve köy muhtarları , Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal yardımlaşma  Derneği yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.