Geyikli Derneği Başkanını Seçti

İstiklal marşının okunmasının ardından dernek tüzüğüne uygun bir şekilde seçim gerçekleştirildi. Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin yeni başkanı Ali Evren oldu.

Ali Evren konuşmasında, Birol Bayraktar'a 12 yıldır sürdürdüğü görevinden dolayı kendisine teşekkür etti ve bu bayrağı devralıyorum diyerek bundan sonraki nesillere iyi bir gelecek için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz diyen Ali Evren, sizden aldığım güven ile ben bu yola giriyorum ben değil biz olacağız birlik ve beraber olacağız.

Alacağamız kararları tek başımıza almayacağız siz değerli üyelerimizin fikir ve önerilerinden yararlanarak alınacak olan kararları yönetim olarak biz uygulamaya sokacağız diyen Ali Evren, seçime katılan tüm seçmenlere teşekkür etti.

Eski başkan Birol Bayraktar, bayrağı Ali Evren'e teslim etti. Eski başkan Birol Bayraktar, 2 Dönem yönetim kurulu üyeliği 2 dönem Başkanlığını yaptığı (12 YIL) Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde başkanlık görevini yapılan seçimle Ali EVREN Bey'e devrederek görevini tamamladı.

Birol Bayraktar'ın mesajı şöyle, Değerli dostlar gelin bir olalım beraber olalım iri olalım diri olalım birbirimizi saygıda kusur etmeden eleştirelim. Bildiklerimizi paylaşalım daha iyi daha güzel olanı başarmaya çalışalım.

Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.