Geyikli Derneği Birlik Beraberlik Gecesi Tarihi Belli Oldu

Merkezi İstanbul Kirazlıtepe'de bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Evren yaptığı açıklamada; inşallah Geyikli ile ilgili beş tane kalıcı projesini açıklayacağı dernekçiliği kahve hanecilik ten çıkartacaklarını söyleyen başkan Evren 11.Kasım Cumartesi akşamı Kirazlıtepe Boğaziçi yaşam merkezinde yapacağı birlik beraberlik ve istişare, eğlence gecesine bürokratların ve millet vekillerinin, Geyikli'de yöneticilik yapan herkesin ve süpriz sanatçıların katılacağı Trabzon'dan ve Geyikliden araçlar kaldırılarak Geyikli'yi İstanbul'da buluşturacağı ilkleri yaşan Geyikli'ye yakışır bir gece düzenleyeceklerini belirtirken şimdiden herkesi ama büyük küçük herkesi davet ediyorum diye konuşmasını Başkan Ali Evren Gün özelikle yönetirken yönetilen durumuna düşen beldesi kapanan Geyiklimiz ve Ülkemiz için birlik beraberlik, paylaşma,iyiliğe yol verme Hoşgörü,Güzel ahlaklı olma günüdür diyerek tekrar herkesi gecemize yönetim kurulum adına tekrar davet ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.