Geyikli Derneği Birlik Beraberlikte Farklılık Yaratıyor

Geyikli Derneği Birlik Beraberlikte  Farklılık Yaratıyor

İstanbul Üsküdar Bulunan Geyikli Beldesi Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma derneği 10.11.2017 tarihinde Yapmış Olduğu Mülk Alma Ve İyiliğe Yol Ver sloganı adı altında gerçekleştirmiş olduğu Birlik Beraberlik Gecesinde Geyikli gecesi ötesinde adeta Şalpazarı Birlik Beraberlik Gecesine Dönüşmüş bin kişiye yaklaşan bir kalabalık oluşmuştu.Geyikli Dernek Başkanı Ali Evren Birlik Beraberlik Gecesinin akabinde İstanbul'da ve Farklı illerde sem semt toplantılar düzenleyerek birlik berberliğin kopmaması için toplantılar düzenleyerek Mülk alma konusunda karalı olduğunu beyan etti.

Geyikli Dernek Başkanı evren Açıklamalarında şöyle dedi;Değerli üyelerimiz saygıdeğer Geyikli mahallesi sakinleri değerli Şalpazarlı hemşehrilerimiz 10.11.2017 dernek gecemizden sonra sizlerden aldığımız güçle 18.11.2017.de yaptığımız yönetim kurulu toplantısında alınan karlar akabinde mahalle ziyaretlerimiz istişareler devam ediyor. Ulaşamadığımız kimse kalmayacak toplantılara gelemeyenlere katılamayanlara bizler gidip misafir olacağız. Üç ay içerisinde İstanbul ,İzmir,İzmit,Samsun ve Geyikli mahallesindeki tüm dernek başkanlarımızla muhtarımızla akil iştişare gurubumuzla bir araya gelerek alınacak kararlarla bundan sonra Geyikli ve ilçemiz adına beraber çalışmaya kararlıyız. Toplantılarımıza mahalle ziyaretlerimize 02.12.2017. Gebze 09.12.2017.Pendik,Tuzla 11.12.2017 Sultanbeyli, Samandıra,Kurtköy 19.12.2017 Kartal,Yakacık,Soğanlık bölgeleri ziyaret edildi istişarelerden sonuçlardan yönetim olarak memnunuz birlik beraberlik Geyiklinin genel sorunları ve derneğimize bir yer alımıyla ilgili olumlu zengin fikirlerin çıktığı mahalle ziyaretlerimize İnşallah 21.12.2017. Ümraniye,24.12.2017. Cumartesi Göztepe25.12.2017. Beykoz 30.Aralık Cumartesi Hadımköy 07.01.2018. Kirazlıtepe
14.01.2018 inşallah ricamızdır. Mazeretsiz dernek merkezimizde ikramlı genel bir toplantıyla bay bayan tüm üyelerimizin eşlerinin katılımıyla bir yılda neler yapıldı neler yapılamadı mülk alımı önümüzdeki yıl proğramlarımız ve tüm genel konularla alakalı net kesin kararlarla yolumuza devam edeceğiz.dedi.