Geyikli Derneği Etkinlikleri Hız Kesmiyor

Şalpazarı Geyikli Derneği  Gençlerle bir araya geldi. Merkezi İstanbul Üsküdar İlçesi Kirazlıtepe Mahallesinde bulunan Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yeni seçilen Dernek Başkanı Ali Evren göreve geldiği günden itibaren her hafta sonu bir etkinliğe imza atıyor.

Daha Önceki haftalarda Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu ve Kadın kolları başkanları nezdinde tanışma kaynaşma kahvaltısı düzenlenmişti.Bu hafta Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Evren ve Gençlik Kolları Başkanı Fehmi ATALAR'ın organize ettiği Gençlerde tanışma kaynaşma kahvaltısı yapıldı.

Yüzlerce gençin katıldığı toplantıda Dernek başkanı Ali Evren gençlere bir çok konuda destek sözü verdi. Dernek Başkanı Ali Evren'in açıklamalarına göre;Bilindiği her insan için evlilik kutsal bir görev olup bu kutsal göreve ve gençlerimizin aile kurmasına evlenmesine  Geyikli derneği olarak  destek olacağız.Öncelikle Bundan bütün hastanede ve evinde şifa bekleyen hastalarımıza geçmiş oldun der açil şifalar dilerim.Hastanede ve evinde  tedavi gören bütün hastalarımızı ziyaret ederek moral vereceğiz.

Derneğimizin İstanbul merkezinde olması bu nedende gerek geykli mahallemizde gerek trabzon merkezde ve diğer illerde bulunan bütün hemşehrilerimizi bir araya toplanarak tanışma kaynaşma sağlamak amaçlı Kültür Gecesi düzenlenecektir. Büyükşehir Belediye yasasıyla beldenin kapanmasının ardından mahalleye dönen Geyikli’de olumsuzluklar yaşandığını, Geyikli’nin nüfus kaybına uğradığını belirtti.

Beldesi kapanan Geyikli’de birlik ve beraberlik adına neler yapılabileceğinden bahsetti ve gençler arasındaki bağın güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.Öte Yandan hız kesmeyen etkinliklerimiz 19 Mart Pazar günü Geyikli Derneği merkezinde talihsiz kaza sonucu vefat eden Hanife Bayraktar için ikramlı Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.9 Nisan  da ise Gebze beylik bağında oturan Geyikli Yenimahalle mevkii gençleriyle Gebzede bir tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenleneceği aynı gün 9 Nisan Pazar günü saat:14.00 de Geyikli Derneği merkezinde iki beyaz olan şeker ve tuzun insan sağlığına zararları hakında Eğitimci-Yazar Hasan Köse tarafından konferans düzenlenerek devam edeçeğiz dedi.