Geyikli Derneği Gençlerle Kahvaltıda Buluşuyor

Merkezi İstanbul Üsküdar İlçesi Kirazlıtepe Mahallesinde bulunan Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği”Başkanı Ali Evren göreve geldikten sonra hafta geçmeen her hafta sonu bir etkinliğe imza atıyor.Dernek Başkanı Ali Evren Göreve Geldiğinde ilk olarak yönetim kurulu ,Başımızın tacı ilkesiyle bayanlarımıza ve şimdi ise gençlerde kahvaltıda buluşuyor.Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği”Başkanı Ali Evren ve Dernek Gençlik Kolları Başkanı Fehmi ATALAR organize ettiği İstanbulda oturan tüm gençlerinin katılacağı serbest gündemli kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısı 05.03.2017.Pazar saat 10.30.da dernek merkezinde yapılacağı duyuruldu.Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Ali Evren açıklamasına şöyle davam etti;Geyiklimizin genel durumlarıyla ilgili neler yapılabileceğinin dernekçilik ve birlik beraberligimizin daha da yükseltilerek neler yapacağımızı konuşacağımız bu dost meclisi kahvaltımıza tüm Geyikli amir,memur gençlerimiz davetlidir.Öte Yandan Derneğimizin bu etkinlikleri son bulmadan devam edecektir.Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza sonucu vefat eden bacımız Hanife Bayraktar'ı rahmetle anıyorum.  19 Mart 2017 Pazar günü dernek merkezimizde merhum Hanife Bayraktar adına ikramlı Kuranı Kerim ve mevlidi şerif okutulacak. Yine 16 Nisan 2017 Pazar Günü Dernek merkezinde şeker ve tuzun sağlığımıza zararları hakkında ikramlı konferanslı serbest gündemli bir konferans verileçektir. Bizleri bu göreve layık gören değerli dernek üyeleri ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla  bu gibi etkinliklerimiz  her ay birlik beraberliğimizin devamı için sosyal etkinliklerimiz  devam edecektir.dedi.