GEYİKLİ DERNEĞI MÜLK ALIMINDA KARARLI.

Dernek başkanı Ali Evrenin evinde ziyarette ve istişarelerde bulunan yönetim ve komisyon derneklerine bir taşınmaz alımı konusunda geçen pazar dernekmerkezinde geniş istişareler sonunda oluşturulan komisyon hafta içi kısa bir zaman içinde çocunu oğlunu kaybeden kurucu üyemiz ve denek demekurulu üyemiz Ahmet Demirtaşın evinde taziye ziyaretinde bulunarak inşallah komisyonla bu hafta sonu 24 Şubat 2019 saat 14.00.da dernek merkezinde toplanarak enkisa zamanda nerden mülk alacaklarını kesinlikle kararlaştıracaklar alınan yerin de bir Sosyal yaşam alanını olarak gençlerimize ve bayanlarımıza kültürümüze hitap eden gelen misafirlerimizi ağırlayacak bir yer olarak kullanılacağı ve güzelbir açılış yaparak inşallah kiradan kurtulup derneklerine verilen kira yerine işin başı Eğitim,kültür,güzel Ahlak diyerek 15.öğrenciye burs daha vererek bir kültür eviymiş gibi yaşam alanı almaya yönetim ve komisyon karar vermiştir. Amaçlarının bakikalan şu fani dünyada hoşbir seda bırakmak olduğunu söyleyen başkan Ali Evren bizlerede Geyikliyede yakışan budur diyerek herkesin bu konuda duyarlı olmasını elinini taşın altına koyarak bizlere yardıncı olmalarını rica ediyorum dedi ve şunuda itiraf edeyimki hepside birer değer olan köylümü komşularımı bir arada görmekten onur ve gurur duyuyorum diyerek herkese saygı sevgilerini selamlarını iletti.D