Geyikli derneği mülk alımıyla alakalı komusyon kurdu

Geyikli derneği mülk alımıyla alakalı komusyon kurdu.Geyikli derneği 10.02.2019.saat 14.00.da dernek merkezinde yönetim kurulu ve eski dernek başkanları kurucular kuruluyla geniş katılımlı genel gündemleredair toplandı.Yapılan istişareler sonunda yönetim kuruluna destek ve mülk alımı konusunda tam yetkili komusyonla çalışmaya ve 2019 yılı sonuna kadar kesinlikle ileriye dönük yatırım yapmaya karar alarak geyikli mahallesinin genel gidişatıyla alakalı geyiklide ve Tarbzonda geniş kapsamlı bir bir komusyonunda oluşturulacağı beraber istişareyle kararların alınmasına karar verildi dernek başkanı Ali Evren kısa zamanda yönetimi ve üzeleriyle beraber iki yıl içinde iki kermes iki gece ve tüm derneklerin organizelerine katılarak çok iyi yol aldıklarını belirterek kurulan komisyonların hayırlara vesile olmasını ve yönetimin yükünün artık yarıya indiğini belirterek komusyonla beraber emin kararlı bir şekilde hep beraber fani olan bu dünyada baki kalan hoş bir sedadır diyerek bu komisyonların birbirine kenetlenerek elini taşın altına koyarsa birlik beraberliğimiz adına çok daha iyi şeylerin olacağına inanıyorum diyerek katılan herkese şahsıma ve yönetimime verdiğiniz desteklerden dolayi teşekkürler ederek yönetimkuruluyla beraber mahalle mahalle çalışacak olan komusyona başarılar diledi ve Allah bu birlik beraberliğimizi bozmasın dedi.