Geyikli Derneğimiz Çanakkale ve Bursa gezisi düzenliyor

Merkezi İstanbul’da Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği , 28 Mayıs Pazartesi günü Çanakkale Şehitlik anıtı gezisi düzenliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Evren, “ Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak Çanakkale Gezisi düzenliyoruz.Önceliğimiz Çanakkale’ye hiç gitmeyen ve maddi imkansızlıklarıyla  gidemeyen  üyelerimizi  bizlere bu ülkeyi bağışlayan atalarımızla kavuşturmaktır.  Düzenlemiş olduğumuz Çanakkale gezisine 45 kişilik tek otobüsle katılacağız. 28 Mayıs Pazartesi günü saat 24.00  de İstanbul Samandıra Kültür merkezi  önünden hareket edilecek.Çanakkale Ziyareti seyahati sırasında 29 Mayıs saat:03.00 sahur programı yapılacaktır. 29 Mayıs salı günü  Çanakkale Şehitliğini ziyaret edeceklerini belirten Evren, “Ecdadın, batılın çelik zırhlı hücumuna iman dolu göğüslerini gererek galip geldiği, Çanakkale’yi geçilmez yapan Cihat ruhunu anlamaya çalışacağız. Şehadetin ,cesaretin,azmin,gayretin,fedakarlığın kısacası tarihimizin açık hava müzesini rehber eşiliğinde  ziyaret edeceğiz.  Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu Çanakkale gezisi 29 Mayıs Çanakkale merkezinde iftar yemeği ve geri dönüş yapılacaktır.

Ayrıca Haziran ayı içerinde Bursa Ulucami ve manevi yerlere gezi düzenlenecektir. Her iki gezi turumuza katılmak için dernek üyemiz Kazim Bektaş ile irtibata geçelim.

İrtibat Tel: 05356421706