Geyikli Dernek Başkanı Demirbaş'dan 19 Mayıs mesajı

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 101.yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş ,mesajının devamında ise, "Türk Gençliğinin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Atatürk'ün bu kutsal emanetine sahip çıkacağından hiç şüphe duymuyorum. Ulu Önder Atatürk'ün, "Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir" sözleri yol gösterimiz olmalı, Cumhuriyet meşalesinin aydınlattığı yolumuzda gençlerle birlikte yürümeye ve birlikte başarmaya devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü,silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyor ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Ulusal Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşku ve heyecanla kutluyorum" ifadelerine yer verdi