Geyikli Dernek Başkanı Demirbaş;Ramazan-ı Şerif Mesajı...

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bu zor günleri Ramazan ayının bereketi ve güzellikleriyle aşacağız” dedi.

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bu zor günleri Ramazan ayının bereketi ve güzellikleriyle aşacağız” dedi.

Dünyanın ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini hatırlatan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği Başkanı Fahri Demirbaş, Ramazan ayında bu zor günlerin geçmesi temennisinde bulundu. Bağışlanma ayı olan Ramazan ayında hastaların şifa bulması ve bu virüs belasının biran önce son bulması için dua edilmesi tavsiyesinde bulunan Demirbaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine ve dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk gelmesi adına dua ettiğimizi belirtmek istiyorum. önümüzde mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı bulunmaktadır. Rabbimize, her zaman olduğu gibi bu mübarek ayda da bizleri affetmesi ve koronavirüs belasından bizleri kurtarması için dua etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin de dualarına devam etmesini temenni ediyorum. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inancımız tamdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi daim edeceğiz. Ben yeniden tüm İslam aleminin Ramazan’ı şerifini tebrik eder, bu mübarek ayın başta ülkemiz ve islam ümmetine olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim.”