Geyikli'li Hemşehrimiz Sabriye Şengül Ringe Çıkıyor

Şalpazarı Geyikli'li Hemşehrimiz Sabriye Şengül Ringe Çıkıyor.

Türkiye ve Trabzon’u temsil Şalpazarı Geyikli Mahallesinden bayan Kickboks dövüşçüsü Sabriye Şengül, 01 Aralık Cuma günü aslen Hollandalı eldiven Ella Grapperhaus ile karşı karşıya gelecek.

Daha önceden Kickboks Dünya Şampiyonluğu olan Şalpazarlı Hemşehrimiz Acun Ilıcalının programı  Survıvor tüm Türkiye ve dünyaca tanınan Sabriye Şengül Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde  Hollandalı eldiven Ella Grapperhaus ringe çıkacak.1 Aralık Cuma günü saat:20.00 başlayacak olan kickboks müsabakası A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

GEYİKLİ DERNEĞİNDEN  SABRİYE ŞENGÜL'E DESTEK ÇAĞRISI

Bileğine yüreğine kuvvet Trabzonlu, Şalpazarlı, Ağasarlı gururumuz Sabriye Şengül desteğimiz seninle. 01/12/2017 Cuma akşamı A Spor ekranlarından  yayınlanacak olan dev organizasyon İstanbul K.Çekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleşecek Organizasyon FIGHT CLUP tarafından düzenlendiği için maç biletlidir. (30₺) bu organizasyon da kızımız Sabriye ŞENGÜL e başarılar diler müsait olan tüm üyelerimizi ve Şalpazarlı hemşehrilerimizi bekleriz.