Hanife Bayraktar Gözyaşları Arasında Geyiklide Ebediyete Uğurlandı

İlçemiz Geyikli Yenimahalle Sakinlerinden Muhammet Bayraktar (Torak Ağası) eşi 3 Erkek 1 kız Çocuğu annesi Hanife Bayraktar (35)  Cumartesi Üzerine ağaç düşmesi sonucu vefat etmişti.Merhume Hanife Bayraktar Bugün Öğle namazının ardından kılınan Cenaze namazından sonra Geyikli mahallesi gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.Bayraktar’ın Cenazesine MHP İl Başkanı Nihat Birinci Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Beldüz ,Hasan Karabayır,AK Parti Şalpazarı ilçe Başkanı Murat Topkara,AK Parti Şalpazarı ilçe Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş,CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran,Ağasar Çepnispor Külüp Başkanı Nurettin Ataman,Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Cevat Özdemir,Trabzon Şalpazarı Dernek Başkanı Turgut Kahraman,MHP Şalpazarı Kadın Kolları Başkanı Şennaz YILMAZ,Şalpazarı Ak parti Teşkilat Başkanı Muhammet Algün,Geyikli Eski Belediye Başkanı  Muzaffer Türkmen,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Fatih Yılmaz,Şalpazarı Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri,STK ilçe başkanları,Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Şalpazarı Sisdağı Gündem ailesi olarak Merhume Hanife Bayraktar Allah’tan rahmet yakınlarından başsağlığı dileriz.