Meliha Bayraktar Geyikli Mahallesinde Ebediyete Uğurlandı

Şalpazarı ilçesi Geyikli Mahallesi sakinlerinden Merhum Asim Bayraktar’ın eşi Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muzaffer Bayraktar’ın annesi önceki akşam vefatının ardından Geyikli Mahallesinde Ebediyete uğurlandı.

2 Erkek 1 kız annesi olan 90 yaşındaMeliha Bayraktar’ın cenazesine; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Beldüz,Hasan Karabayır,Belediye Başkan vekili Mustafa Özendi,AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran ve İYİ Parti İlçe Başkanı Pirağa Yaşar,Geyikli Eski Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen,Ağasarçepnispor Kulüp Başkanı Nurettin Ataman ,Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Cevat Özdemir, Sayvançatak Dernek Başkanı Erol Yanık ,yanı sıra çok sayıda daire amiri ve Muzaffer Bayraktar‘ın Belediye Meclisi Üyesi arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.