Mevlidi Şerif ve Kuran Tilavetine Davet

Yakın zamanda elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Hanife Bayraktar'ın ruhu için İstanbul da ikamet eden kardeşi Sedat Yeter tarafından bir davet düzenleniyor. 19 Mart 2017 Pazar saat: 13:30 'da dernek merkezinde düzenlenecektir.

İstanbul da bulunan  250 üyesi ve 800'ün üzerinde nüfusu bulunan Geyikli derneğinde ikramlı Mevlidi Şerif ve Kuran tilavetine tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Dernek Başkanı Ali Evren bu tür bütün organizelerin özellikle dernek merkezinde yapılmasının İstanbul gibi metropol şehirde Geyikli'nin  birlik beraberliği için çok önemli olduğunu ve Geyikli adına gerek köyde gerek Trabzonda gerekse İstanbul da birlik beraberliği  paylaşmayı ve kaynaşmayı ahlak ve anenelerini kültürümüzün yaşatılmasını çok önemsediklerini belirten dernek başkanı Ali Evren sözlerine şöle devam etti;

Sedat Yeter kardeşimize bizleri bu vesileyle biraraya getireceği için özellikle teşekkür ediyorum diyen dernek başkanı Ali Evren, Allah niyetlerini kabul etsin ve Hanife kardeşimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine tüm yakınlarına özellikle eşine tekrar başsağlığı ve geçmiş  olsun diliyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

09 Nisan 2017 tarihinde dernek merkezinde saat 14:00 ile 17:00 arası Eğitimci yazar Hasan Köse bir konferans verecek. Konferansın konusu "şeker ve tuzun sağlığımızdaki yeri" ikramlı konferansa tüm dostlarımızı bekliyoruz.

Yine 09 Nisan 2017 tarihinde saat 19:00 da Şalpazarı dernekler federasyonunun kadın kollarının her ay dernekte rutin yaptıkları kadınlar kolu başkanımız Şükran Yeter'in vereceği ikramlı toplantı yapılacaktır. Toplantının konusu, derneklerimizin kadınlar kollarının durumları ve kermeslerle ilgili genel gündem olacaktır.

Bu vesileyle derneğin her yıl yaptığı kermesi bu sene de yapılacak. Gebze Beylikbağı'nda oturan üyelerle birlikte yapılacak olan kermesin geliri, o mahalledeki hayırseverlerin ve Şalpazarlı hemşehrilerimizin yaptırdıkları camii için kullanılacaktır. Kermesin tarihi 30 Nisan 2017 dir. Kermese herkesi şimdiden davet ediyoruz.

Katılımlarınızı ve katkılarınızı  hayrınıza bekliyoruz. Allah yapacağınız hayırlarınızı  dergahında kabul eylesin. Önce insan diyerek sözlerine son veren Başkan Ali Evren, her ay bir sosyal organizeyle biraraya geleceklerini söyledi.