Şalpazarı'lı hemşehrilerimiz Gebze'de Keşkekli İftar verecek

Şalpazarı'lı hemşehrilerimiz Gebze'de  Keşkekli İftar verecek

Kocaeli Gebze ilçesine bağlı Şalpazarı hemşehrilerimizin çoğunlukta olduğu Şalpazarı'lı hemşehrilerimiz  tarafından Ramazan ayı içerisinde geleneksel hale gelen mahalle iftarları kapsamında Gebze Hürriyet Mahallesinde iftar yemeği verecek.

Gebze Hürriyet Mahallesi Şalpazarı'lı Mahalle sakinleri, Gebze  Hürriyet mahallesi olarak en büyük iftar yemeği  ve Şalapzarı Ağasar yöresine ait Keşkek ikramı hazırlandığını söylediler.

Gebze Hürriyet Mahallesinde Şalpazarı'lı hemşehrilerimizin vereceği Geleneksek Keşkekli İftar yemeği Hürriyet Mahallesi  sakinlerinden Geyikli Dernek Başkanı Yardımcısı Fahri Demirbaş tüm Şalpazarı'lı hemşehrilerini  davet ederek şunları söyledi;Sevgi seli oluşturarak birlik ve beraberliğimizin daim olduğunu gösterelim. Ramazan ayının o uhrevi, o dayanışmacı ve her şeyden öte sevgi ve saygı havasını bir kez daha teneffüs edelim. Bu iftar programını düzenleyecek olan mahalle sakinlerine  gelin hep beraber teşekkür edelim.

Gebze Hürriyet Mahallesi sakinleri olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yılda 6.düzenlediğimiz Hürriyet mahallesi Fevzi Çakmak Camii İftar programı  mahallemizde olacaktır. 3 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştireceğimiz İftara Gurbette yaşayan tüm Hemşehrilerimiz davetlidir dedi.