Şalpazarıspor'a destek yağdı

Trabzon 1. Amatör Kümede mücadele eden Temsilçimiz Şalpazarıspor, 2018-2019 Sezonu öncesi Şalpazarı Halı Sahada düzenlediği “Sezon Açılışı” Şöleninde moral kazandı. Geceye katılan davetliler, Şalpazarıspor forması alarak Kulübe destek verdiler.

Şalpazarıspor Kulübü Başkanı Cevat Özdemir, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. ŞALFED Başkanı Semih Durmuş da herkesi, Şalpazarı’nın tanıtımına önemli katkı sağlayan Şalpazarıspor’a destek vermeye çağırdı. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da konuşmasında, “Yönetimde baktım çok değerli işadamları gördüm. Şalpazarıspor’un sırtı artık yere gelmez” dedi. Kurukız;Ülkemiz son günlerde zor şartlardan geçiyor,Haydut Amerikaya karşı Ülkemiz ve devletimizin her zaman yanındayız dedi.

Konuşmalarının sona ermesinin ardından Şalpazarıspora yıllarca Teknik Direktörlük yapan zorunlu görevi sebebiyle bırakmak zorunda kalan Sedat Özdemir’e plaket verildi.
İlçe Jandarma Komutanı Serdar Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran ve MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin,İyi parti İlçe Başkanı yardımcısı Adnan Menderes ile bir çok daire amiri, ,STK temsilcisinin de katıldı.Sunuculuğunu Organizatör Erol Yanık’ın yaptığı Gecede Çayan Hüseyin Aydın ,Ali Alkurt Serdar Kumaş, Şenol Çakır,Yamaç ve Kemençe Sanatçısı Şenol Çakır sahne alarak hoşça vakit geçirdiler.