TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU 5.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU  5.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan ve yapmış olduğu bütün etkinliklerle adını duyuran  Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) ‘nin  5. olağan genel kurulu görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde yaptığı başarılı çalışmaları ile ismini sıklıkla duyduğumuz Trabzon Dernekleri Federasyonu 5. Olağan genel kurulunu gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu genel kurul programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladıktan sonra, açılış ve yoklama ile devam etti. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrasında ise protokol konuşmaları gerçekleşti. İki adayın olduğu Trabzon Dernekler Federasyonu genel kurulunda işadamı Sami Kılıç ve İsmail Şatıroğlu dostluk içerisinde gerçekleşen genel kurul sonrasında seçime katılım gösteren 379 delege oy kullanırken 373 oy geçerli sayıldı. Kullanılan oyların 239 oyunu alan İsmail Şatıroğlu yeni başkan oldu.

Trabzon isminin  büyüklüğü  ve güçlü olduğunun unutulmaması gerektiğine değinen Şatıroğlu,  ''Biz İstanbul gibi bir metropol şehirde elimizden geldiği kadar hemşerilerimizi ve Trabzon’u ayakta tutmaya çalışacağız dedi. Şatıroğlu eski başkan Mustafa Demir ’ide unutmadı Trabzon Dernekler Federasyonu Mustafa Demir’e çok şey borçlu diyerek seçime katılmadı ama biz onu asla bırakmayacağız sürekli bizimle olacak ve başarılarımız katlandıkça devam edecek sözleriyle katılım sağlayan herkese teşekkür etti''