Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Ünal Karaman oldu

Bordo mavililerde yeni sezonda Trabzonspor’un yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Dün basın toplantısı düzenlemek için Trabzon’a gelen başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi akşam saatlerinde teknik direktörün belirlenmesi için bir araya geldiği öğrenildi. Yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda Mustafa Reşit Akçay, Fatih Tekke, Tolunay Kafkas ve Ünal Karaman isimlerin gündemde yatırıldı. Gündeme gelen son isim ise Ünal Karaman oldu. Yönetim kurulu çoğunluğun verdiği karar ile Trabzonspr’un yeni teknik direktörü konusunda Ünal Karaman hakkında karar verildiği öğrenildi. Alınan karar sonrası Karaman ile irtibata geçen Ağaoğlu’nun tecrübeli teknik adam ile prensipte anlaştığı ifade edildi

TRABZONSPOR’DAN RESMİ AÇIKLAMA

”Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ünal Karaman ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” Bordo mavililerden yapılan bir diğer açıklamada ise Ünal Karaman için bugün saat 11.00’da Medical Park Stadı’nda imza töreni düzenleneceği duyuruldu.