Yaylacılar İftar Sofrasında bir araya geldi

Sisdağı yayla Sakinleri iftar sofrasında buluştu
Şalpazarı ilçesine bağlı Sisdağı yaylacı vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldiler.
Şalpazarı ilçesi Sisdağı Yaylasında erkenden yaylaya göç eden yaylacılar Samsun Şalpazarlılar Dernek Başkanı ayrıca Sisdağı Yaylası esnaflarından  Nurettin Balta öncülüğünde Sisdağı Yaylasında İftar Sofrasında bir araya geldiler.
Verilen iftar sofrasında aynı sofrada buluşan yaylacılar hem birlikte iftar yapmanın hemde hep beraber sohbet etme imkanı buldular.Yayla sakinleri bu imkanı kendilerine sağlayan ve konuklarına kendi  servis yapan Nurettin Balta’ya teşekkür ettiler.İftar Menüsü standart menü dışında yöresel yemekler olarak lahana Çorbası,Sırgan,et Kavurma ve Turşu Kavurma ikram edildi.İftar sofrası katılan yayla sakinleri  Yayla suyundan demlenen Çay keyfine diyecek yoktu dediler.