Eski Başkanlar

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, 11.02.1999 tarihinde resmen kurulmuş ve 19. 09. 1999 tarihinde ilk Genel Kurulunu yapmıştır.

Geyikli Beldesi dışında(İstanbul-Üsküdar-Kirazlıtepe) Geyikli adına kurulan ilk ve tek dernektir. İstanbul’da faaliyet gösteren bu derneğin kurucu başkanlığını Ersan Gülay; ilk başkanlığını, beldemizin saygın insanlarından Aslan Özgül ve ilk başkan yardımcılığını ise yine saygın ve tecrübeli insanlarımızdan merhum Esat Dural yapmıştır.

18 Mart 2001 tarihinde yapılan seçimle yeni başkan seçilen emekli öğretmen Muzaffer Bayraktar, üç dönem başkanlık yaptıktan sonra 24 Şubat 2008’de Bahri Beldüz, derneğin yeni başkanlığına seçilmiştir. Birol Bayraktar, 2012-2017 arasında başkanlık görevinde bulunduktan sonra 22 Ocak 2017 tarihinde -son iki dönem başkan yardımcılığı yapan- Ali Evren oy birliği ile başkanlığa seçilmiştir.