Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardimlaşma Derneği

Geyikli Derneğinde Hanife Bayraktar Adına Kuranı Kerim Okundu

İlçemiz Geyikli Mahallesinde Geçtiğimiz Ay içerisinde talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Hanife Bayraktar adına merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan Geyikli derneğinde 350-400 kişini katılımıyla Hanife Bayraktar’ın kardeşi Sedat Yeter tarafından organize edilen Kuran Kerim okutuldu.Kuranı Kerimin okunmasının ardın bir konuşmada bulunan Dernek Başkanı Ali Evren ”Değerli arkadaşlar derneğimizde bu gibi organize ettiğimiz etkinlikler geçmişte yaptığımız gibi gelecekte de devam edecektir.  Öte yandan genç kardeşlerim bir isteğim olacak yaşlı  olan amca ve ablalarıma saygıda kusur etmeyelim.Onların yaşantılarını bizlere verecek oldukları bilgileri dinliyelim.Her konuda yardımcı ve destekçi olalım ve bugün dernek merkezimizde  merhume Hanife bayraktar adına yapılan bu organizeden dolayı Sedat Yeter kardeşimizi kutluyorum .bur dan tekrar merhume Hanife bayraktar bacımıza Allah’tan rahmet diliyor,geride kalan kederli ailesine sabırlar diliyorum”dedi